Diensten

samen gaan we voor het beste resultaat.

Logo's en huisstijlen

L E E S  M E E R

Een goede eerste indruk

Ben je toe aan een nieuw logo of ben je nog niet in het bezit van een logo? Dan kan Nieuwe Stijl veel voor jou betekenen. Een professioneel logo en volledige huisstijl schept vertrouwen in jouw bedrijf, diensten en bij jouw klanten. Klanten kijken als eerst naar de uitstraling van jouw bedrijf, Nieuwe Stijl zorgt ervoor dat je een goede eerste indruk achter laat. De mogelijkheden voor jouw huisstijl zijn onbegrensd. Zo gaan we samen aan tafel zitten voor een brainstormsessie waarin je vertelt wat jij graag wilt uitstralen en wie jouw doelgroep is. 

Fotografie

L E E S  M E E R

Overtuig met fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Foto's kan je voor veel doelen inzetten: je website, je visitekaartje, je flyers, je social media kanalen en noem zo maar op. Foto's die ik voor jou kan maken zijn stockfoto's (deze foto's worden vaak geplaatst bij blogs en op social media) en productfoto's voor bijvoorbeeld je webshop. Het is belangrijk om met de juiste beelden te werken om zo je klanten te overtuigen. Daarnaast worden de foto's bewerkt tot het perfecte plaatje. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan gerust een e-mail

Social media

L E E S  M E E R

Ga voor unieke content

Om je klanten nog meer te bereiken is het een slimme zet om gebruik te maken van social media. Wel vraagt dit om de gerichte aanpak. Een Facebookpagina aanmaken voor jouw bedrijf lijkt gemakkelijker dan dit is. Het is van belang dat het er aantrekkelijk uitziet zodat mensen de pagina willen volgen en dat je regelmatig een bericht plaatst.

Nieuwe Stijl helpt jou met het creëren van online content die aansluit bij jouw bedrijf en haar doelgroep. Hierdoor kan je zeer doelgerichte reclame maken in tegenstelling tot offline media.

Kaarten

L E E S  M E E R

op maat gemaakt

 
Van geboortekaarten tot verhuiskaarten, van trouwkaarten tot verjaardagskaarten: jouw kaart op maat gemaakt. Nieuwe Stijl ontwerpt op maat gemaakte kaarten. Heb je een persoonlijke kaart nodig? Noem het thema op en Nieuwe Stijl maakt het voor jou. Wellicht heb je zelf een leuk idee voor een kaart maar kom je er niet helemaal uit, Nieuwe Stijl luistert graag naar je zodat jouw ideale kaart tot werkelijkheid komt. Geen enkel idee is te gek!

Illustraties

L E E S  M E E R

creatief tekenen

Nieuwe Stijl Grafische Vormgeving verzorgt voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers illustraties. Met illustraties maak je een verhaal, creëer je een sfeer en maak je een tekst soms net iets makkelijk om te begrijpen. Illustraties kan je overal voor inzetten, denk bijvoorbeeld aan geboortekaartjes, plattegronden, pictogrammen etc. Nieuwe Stijl Grafische Vormgeving illustreert in verschillende stijlen; van modern tot schetsmatig. 

Huisstijlcheck

L E E S  M E E R

een huisstijl die bij jou past

Een huisstijl wordt beoordeeld binnen een paar seconden. De uitstraling van jouw bedrijf speelt daar een belangrijke rol in. De eerste indruk van jouw huisstijl is doorslaggevend en onderscheidt uw onderneming van de concurrentie. Binnen 2 seconden kiezen mensen op basis van wat zij zien: de uitstraling van jouw huisstijl staat op nummer één. Zijn jouw logo, kleurgebruik, typografie en andere grafische elementen nog steeds up-to-date?

Klaar om meer te ontdekken?

Bekijk hier mijn werkzaamheden.

Bottom-bar
Copyright © Nieuwe Stijl Grafische Vormgeving 2019